placenta previa (uri bawah)

salam hai..ibu2 nak tanya ada tak y mengalami placenta previa(uri bawah)?? ada solution tak untuk masalah ni? sy 25w 2hari.

2 Các câu trả lời

saya pon bru scan hari rabu haritu masa 23 week . jumpe doct sbb rase sakit . pastu alang2 scan sekali .. Dah scan doct ckp uri saya besar , pastu urinye mcm bawah sangat😅saya pon terkejut uri bawah sgt doct ckp . Tapi doct ckp semuanye okay je .. anak sulung tkde pulak mcm ni .

2y trước

yeke?? ramai y cakap nnt dia berpusing naik balik…kne tgu 3rd tri tgk mcm mne.harap2 semua ok utk sis jugak

25w awal lagi sis. boleh sujud lama sikit, bawa baby cakap