Berat baby

Salam haii…. Saya sekarang 38minggu 5 hari normal ke kalau berat baby 2.6 ? Klinik kata baby saya kecik … 28hb ni appointment hospital sbb baby kecik memang kena czer ye ? Kalau bersalin normal tak boleh ke ? 😓😌

1 Trả lời

Hai awak. Saya tak pasti nak kata normal atau tidak sebab kondisi kita semua sebagai ibu mengandung tak sama. Macam saya bersalin normal 37weeks berat baby 2.3kg. Ini pun sebab saya yang control berat baby atas nasihat gynae. Kalau berat baby lebih 2.5kg saya tak boleh bersalin normal, kena czer. Apa apa pun awak tunggu appointment awak nanti. Consult dengan obgyn ya.