Perut kecil

Salam haii nak tanya normal ke 17week perut masih kecil?🥹🥹🥹

8 Các câu trả lời

Normal je sis. Sama macam sy. Dah 19week perut kecil. Tapi masa scan Dr cakap, perkembangan baby okay je sama dengan week dia. Alhamdulillah baby sihat² je 🤭

normall hihi . kite nampak mcm perut buncit byk mkn je walhal x byk mkn . huhu pregnancy kali ni dia suruh kurus kahkahkah.

normal sis. lelagi kalau first pregnancy. saya 2nd pregnancy pun masuk 20w baru orang perasan perut. sebelum tu takde pun

Saya pun 17 w. First bby. Perut macam biasa. Org duk cakap2 knp perut x beso2 lg😂

normal. first baby ke? nanti dah bulan 6 ke 7 tu manti besar la tu hehe

normal sis...ikut ibu jga..ada yg cpt nampak..ada yg tak...

normal sis . asal baby sihat ja

Sama la kiterrr