Haid lewat 20 hari

Salam hai semua. Saya pnye period dah lewat 20 hari. Tapi macam takda tanda2 nak period. Cek upt pun -ve. Jadi saya nak tanya sapa2 yg penah jadi kes macam ni. Nak keluar g klinik pun kes covid makin tinggi skrg ni. Hmm..

2 Các câu trả lời

Hai sis, sepatutnya dh nmpk line ke-2 walaupun samar-samar. Sebulan tak period tapi UPT masih -ve sis kena jumpa doktor. Kita kena period setiap bulan baru normal. Ada kajian mengatakan kalau tak period means kite tak mengalami ovulasi. Boleh tanya doktor pakar O & G utk kepastian. Jangan biar diri tak period tapi tak hamil. Take care.

saya lagi 2 bulan lebih xperiod..2 hari skali cek tapi still negative.. pergi klinik doktor ckp hormon.. sedih sangat .doktor suh makan ubat turun darah..redha je hmmm