Pregnant 39minggu 5hari (Due date 11.2.23)

Salam semua, harini saya pregnant 39minggu 5hari due date hari sabtu minggu ni, tadi check up dekat klinik kesihatan nurse siap wish good luck kalau dah bersalin call kk inform. Tapi saya masih belum ada tanda2 nak bersalin..anak first maybe lambat sikit kot eh..Doakan saya dipermudahkan segalanya urusan..dapat bersalin normal dalam masa terdekat ni tak overdue dan kurang rasa sakit sebelum dan selepas bersalin, baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Terima kasih semua yang sudi mendoakan saya..moga Allah permudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..InshaaAllah ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰 Rabbi yassir wala tuassir #firstmom #firstbaby

Pregnant 39minggu 5hari (Due date 11.2.23)
2 Các câu trả lời

Hai sis.. due date kita sama 11/2/23. Sy dah turun lendir campur darah 7hb terus pegi hospital tapi bukaan masih 2cm doktor bagi balik rumah dulu. 9hb pukul 11 constraction kuat then sy terus pgi hospital doktor cakap bukaan dh 3cm boleh admit wad. Sekarang ni tgh layan contraction lagi. Doakan sy selamat bersalin harini ye 😇. Sy doakan sis pun selamat bersalin jugak. Semoga Allah permudahkan urusan kita. Aamiin 🤲

1y trước

Hai sis.. sama la sy pun selamat bersalin 10/2/23 pukul 10.45 pagi. Alhamdulillah sy dgn baby selamat. 3.6kg 😂

sy pun anak 1st dan tgh menunggu hari jugak😅.. semoga kita dipermudahkan segala urusan ye sis. diberi kelancaran dan ketenangan semasa melahirkan anak.. amin amin ya rabbal al amin

1y trước

belum lg sis.. gaya ni baby selesa duk dalam perut mak dia lg😅