Keluar lendir campur darah. Sikit2 tapi tiap hari ada. 35w2d

Salam, hai ibu2. Sy skrg admit ward. Prem contraction (kali kedua dh ni. Sblm ni 33w). Dan dh ada bukaan 2cm. Now hari kedua di wad, contraction dh hilang. Tapi lendir campur darah plak keluar tiap hari. Apa yg perlu sy buat? Sbb doc pn tak halang if dh mmg baby nk keluar. Ada ibu2 yg ada pengalaman mcm ni? Blh share tak? Mmg beranak dlm masa terdekat ke? #naktahusangat

1 Trả lời

pernah dpt injection dexa ke sblm ni??

9mo trước

kalau dah keluar darah...dah ada bukaan...awk pantau pergerakan n contraction ok