Tips minum air gula ?

Salam & hai ibu ibu. Selasa ni saya kena minum air gula disebabkan berat badan saya naik lebih daripada yang ditetapkan oleh nurse bagi setiap bulan. Sepatutnya bawah 25 tak perlu minum air gula kan tapi apakan daya naik banyak pulak beratnya. Saya takde pengalaman masa anak pertama dulu pun saya tak kena minum air gula hmm ibu ibu ada tips tak ?

2 Các câu trả lời

tarik nafas dlm2 kot 😂 dlu sy bce org kate mnum skali gus.. sy xdaya nk telan skli je, xckop nafas hahaha 3,4x jgak teguk bru abes.. kalo air tu sejuk ok sikit pd sy

8mo trước

Alhamdulillah saya dah melepasi fasanya 😂 thankyou sis

wsalam, tips dia mindset. klu awk fikir akn muntah, mmg muntah lah jawabnya.