cuaca hujan mommy mandikan anak 2kali jugak ke ?

Salam cuaca hujan mommy mandikan anak dua kali jugak ke ? Baby saya umur 2bulan 5 hari takut dia sejuk pulak .. kita yg dewasa ni pun sejuk 🥲#firstmom #seriusnanya #firstbaby

2 Các câu trả lời

ikut baby masing2.. macam baby saya jenis tak tahan sejuk, hari panas pun dia xberpeluh, mandikan air suam 2x sehari terus berair hidung, jd saya mandikan sehari sekali je.. hari tu balik kampung hujan tak henti2 saya mandikan jugak sekali takut panas dalam, terus pakai baju lengan panjang..

ikut keadaan. baby saya ni kdg cuaca hujan pun kepala berpeluh 😂 jadi mmg mandikan jgk dgn air suam