Check bukaan dekat private hospital

Salam.. boleh ke klo saya nak check bukaan cervix kat klinik wanita or hos swasta? Saya ragu2 dgn doc sy,. Sy mmg ada check up pakar. Tp pakar tu pn tgh belajar. Slalu dorg akn check cervix length. Tp last session xcheck pn.. dia just seluk dan kata 1cm. Sy pelik sbb xde tanda/sakit contraction. False contraction pn jarang. Jadi sy perlukn consultation dr doc lain. 😭 wkt dlm wad sy ada dgr doc tu slh estimate bukaan......

1 Trả lời

Salam. Depends on klinik. Sis boleh tanya dahulu dekat counter tu. Kalau pengalaman saya doktor pernah check 1cm then lepas seminggu ada spotting sedikit je tapi takda contraction dll then beberapa jam selepas baru ada contraction

1y trước

Sis pergi klinik gp ke klinik pakar wanita? Sy ada tnya dorg xnk 😢