ruam atau alergi ye?

salam, anak saya 3 bulan lebih…dia mcm ada bintik2 ini dia belakang badan dia..dia xde demam ke apa..sblm tu ada naik kat dada tapi dah hilang bila sapu hydrogel Foban..tp yg ni lambat sikit hilangnya..saya tanya biras saya dia kt ruam panas… soalan saya, betul ke ini ruam panas…? ke alergi susu or something? klau alergi susu boleh jadi cmni ke? baby saya minum susu campur bf & formula.. #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

ruam atau alergi ye?
1 Trả lời

Boleh jadi ruam sebab susu, tapiii better refer dr because it can be eczema too.