TENTANG SUSU

Salam , anak i baru tukar susu DUNEX MAMEX but sehari tu berak 2 or 3 times a day .sekarang naik melecet pulak kelengkang nya . Xtau la sama ada punca kerap berak atau mcm mn . Perlu kah tukar susu? Actually selama ni xpernah ada masalah mcm ni ..#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Hi sis, kalau cair najis macam cirit better jumpa dr. Maybe susu tu dah tak sesuai dengan dia. Kena banyak try and error. Macam saya dulu pun baby macamni, dari mahal sampai ke murah. Syukur sangat dia ngam dengan dutch baby pada akhirnya 😌

12mo trước

Kannn, try and error . Taik ok kuning just bila kerap berak jd xok la melecet