Bolehkah Bagi Anak Buah Susu Badan?

Salam Aidilfitri Semua. saya nak tanya bolehkah saya bagi anak buah saya susu badan saya? Ibu dia selalu ada urusan kat luar ibu dia dah izinkan kalau dia nangis tak henti bagi jer susu saya tapi saya tak berani sebab saya ada anak 9 bulan susu badan juga..Boleh kah kongsikan susu saya untuk anak buah saya tu? Newborn belum sampai sebulan lagi lagi2 dia pramatang.. #seriusnanya

4 Các câu trả lời

anak sedara bagi susu badan kite ...nnt awak jadi ibu susuan dia pula... dari segi agama...if awak Muslim...rujuk kat pejabat agama ya sis.. ❤️ sebab bab ibu susuan takleh buat main sis...sis pi pejabat agama ya Tanya.. nnt diorang terang kan .

Blh tp anak tu auto jd anak susuan.. Hubungan ngn anak2 awak jd seperti adik beradik. Haram berkahwin

1y trước

dengan syarat 5kali kenyang

xpasti kena rujuk ahli yg lebih pakar sbb bab ibu susuan ni quite complicated

Minta izin suami dulu ye sis