Cecair lebihan di kepala bayi semasa buat anatomy scan 21 week

Salam, ade tak mommy2 yg dah buat anatomy scan atau detail scan pastu dr.kata ada cecair lebihan di kepala? Dr. Bgtau tak boleh lebih 1cm. Tp janin sy dpt ukuran 1cm, 1.2cm mcmtu. Dan dr.refer sy ke hospital utk confirm kan pd minggu depan. Sy buat anatomy scan kt klinik swasta pd 21week. Size kepala 22week dan ade cairan lebih di kepala.. #firstmom #cairandikepalajanin #bimbang #anatomi #detailscan #ingintahu

1 Trả lời

semoga baik2 saja