anemia dalam kalangan bayi

salam. ada tk ibu yg baby ad masalah hb rendah? hb baby sy dr 10.5 turun ke 9.2. ya Allah runtun hati sy. mcm2 susu bg dah sbb baby sembelit sama. dh try r rayyan tiflac utk nb katanya elok sembelit baby, tp baby sy tak sesuai. semua susu biasa sy dh cuba. yg khas utk sembelit pun dh cuba (frisolac ar) tp baby takmau minum. dgn masalah hb ngn sembelit ni pening kepala sy. nk try n error duit pun tk cukup. dgn nk raya ni😭 ksian baby br 2 bulan dh mcm2 masalah. yg fl sy belum cuba. klau karihome ok tak sbb tgok utk sembelit ok sbb mudah hadam, dan hb pulak susu ni tggi iron dan asid folik. #firstmom #pleasehelp #pleasehelp #firstbaby #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

salam.. nk tnye mcm mne bley detect hb bby rendah?

2y trước

hritu kena admit ward sbb kahak. doc ad ambik darah. sbb tu dpt detect. skrg kahak dh okay, hb pulak low. awak boleh buat fbc test kt klinik swasta

pm saya sis 01136391794