Cervical cerclage

Salam ada tak kt sini yang ada pengalaman cervical cerclage? Lpas cerclage tu klu ad bleeding/spotting biasa brapa lama ye? normal ke? Biasa warna apa? Ada sekali dgn sakit2 ke? Kene warded tak? Saya nk tahu pengalaman dari yg pernah mengalami sahaja 😀

1 Trả lời

Lepas operation sehari 2 mmg ada spotting lepas tu clear tkde pape. Mcm saya lepas cerclage sebulan dua mcm tu jalan buka 1 cm. So kena warded dekat hospital utk bedrest sampai bersalin sebb rahim saya lembut so dh cerclage pun still ada bukaan jalan. Masa 30w saya dah bersalin sebab ketuban dh pecah

3t trước

sis cerclarge mase brpa week? time jln buka 1 cm tu ada tanda2 tak?