Period delay lama

Salam. Ada tak kat sini yang pernah experience period delay lambat 2-3 weeks lepastu baru upt jadi +ve ? Even regular period

3 Các câu trả lời

I ada nmpk komen ibu² lain kata after delay period 10 hari baru dpt result +ve. and ada jg yg after 21 hari

klu awak rsau & x bley tggu, try gne cb digital trus atau pun ujian darah..