cyst ketika pregnant

Salam.. Ada sesiapa yg ada pengalaman ada cyst ketika pregnant.. Cyst boleh mengecut ke bila kandungan membesar? Sya pregnant 15 minggu doktor kata ada cyst...

15 Các câu trả lời

Cyst dgn fibriod same ke? Sy pun ada sis tp dokter ckp x bhaya sbb dye akn mgecut.sy skrng 20week.nnt 28week kne scan lg hrap2 smua nye baik2 shja.

5y trước

Saya ada fibroid 2.80cm masa 4weeks now 7cm dan kandung 23weeks kemungkinan operation kalau menghalang laluan baby 21/7 saya opoiment hospital.fibroid ada yang bahaya sebab masa melahirkan bole pendarahan.

Saya 9weeks doc scan ada cyst.. Skrg dah 14weeks. 24/07 nie check semula.. Insyallah tiada apa2 dan baby sihat. 🌼

Chuyên gia

Selalunya dia akn hilang sndiri..saya dah hilang sepenuhnya masa 16 weeks

12mo trước

yeke sis boleh hilang,sy baru dapat tau yg ada cyst waktu hamil 7 weeks 4 days,down sangat

Better rujuk pakar puan.. risau nti ada apa2

sya pn sma sis.