Biji Bengkak

Salam.. Ada sapa2 tahu biji bengkak apa yg timbul pd kulit anak sy? Pemerhatian sy pd biji tu, anak sy tak gatal (sebab tak menggaru), tak sakit (sebab tak menangis bila kena sentuh) & kulit pd biji tu keras.. Baru saja dpt tahu dr pengasuh, balik kerja baru p klinik..

Biji Bengkak
5 Các câu trả lời

Biji tue skejap je naik dah jd nanah.. Dah pegi klinik, Dr pun xpasti.. Dr syak chicken pox, tp ank xdemam, ok je.. Dr bg ubat sapu je dlu, kalo makin teruk kena check lg.. Alhamdulillah skrg ni biji tu ok lg..

Bgus cek di klinik skrg ni bnyk kes jangkit dr haiwan terutama kucing

Ke nyamuk gigit

Bawa p klinik

Pergi klinik