Susu badan kurang

Salah ke kalau saya campur anak saya yg baru sebulan lebih susu badan dan susu formula. Sbb mmg susu kurang walaupun dah ambk macam2 milkbooster. #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya pun dah mix sis. Tapi saya lebihkan bf. Sis ada try marmet or pump tak susu badan sis dapat berapa oz ? Kalau saya mmg bagi je baby directfeed nanti kalau dia tolak pastu mcm merengek lagi dh buat itu ini still merengek baru saya bagi susu formula. Cuma nya apa apa pun susu ibu tu lagi baik lah tapi if no choice sis mix je. Formula ni kena try and error tau sis beli pack kecik dulu tngok baby sis ok tak dngn susu tu. Baby saya minum similac so far alhamdulillah sesuai

1y trước

Takpe sis faham. Jangan sedih2 or stress2. Saya masa awal pantang saya stress pastu susu badan drop habis. Then saya try positive kan diri and mindset mmg letak nak susu kan anak sampai 6bulan. Taktau saya mmg target nak susukan badan sampai 6month je 😅. Now alhamdulillah susu badan tu meriah balik. Apa apa pun if sis dah buat mcm2 still tak banyak takpe bagi je formula janji anak sesuai dngn susu tu and membesar dngn sihat

Sy pun sma