Tanya soalan pada nurse salah or betul

Salah ke kalau ngandung 4kali setahun then tanya procedur hari minum gula. Sebab kita bukan pregnant every years..tp 4x setahun untuk kepastian sahaja tetapi nurse marah like "dah minum letak la cawan sini balik bla bla bla" 😑

2 Các câu trả lời

Biasala la tu nurse memang cpt badmood kadang ada org sblum saya tu buat salah pstu bila turn saya sekali saya2 kena marah padahal saya tk buat apa2 pun 😂

1y trước

kannn tiber2 je kita kene tempias sekali

ngandung 4kali setahun ke ngandung 4tahun sekali nii soalan awk ni?

1y trước

4tahun sekali 1st 2019...new 2023/2024