Kandungan 8w tapi scan cuma kantung 6w 2d

Salaam semua. Kiraan dari first last period sy hingga sekarang dah masuk 8 weeks . Tapi tadi sy pergi scan cuma nampak kantung yg usianya 6 weeks 2 days. Ada nampak yolk sac yg kecik lagi xberapa jelas. Sy diminta untuk datang lagi 2 minggu. Dr kata kalau masih kosong maknanya kandungan x menjadi. Boleh sy tau ada sesiapa yg pernah ada pengalaman seperti ini? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

saya mcm tu jugak..ikotkan dah nak masuk 9w tapi pegi scan baby baru 7w..normal je awak..mungkin ada plus minus dlm pengiraan minggu 🤗

2y trước

Sy patutnya 7w minggu ni tp scan doctr kata kantung tak cantik n tak nmpak fetal pole.. Just nmpak yolk sac je.. Tp so far takde bleeding apa pun.. Hopefully ada miracle ni kandungan sy yg ke 13.. Semua gugur before this😔