paksa bersalin

Sakit tak kalau kena masuk ubat untuk paksa bersalin..😭

44 Các câu trả lời

Kbyakan org ckap sakit..mmang sakit kot..syg 3ubat msok xde rasa ap lgsung..jalan pun xbkk..last 2cm.. pstu czer😅

3y trước

saya*

Sy penah kena induce belon and pil.. rasa macam yg belon lagi sakit dari pil..tak tahu lah kot lain org lain

if no choice mmg lg skt n lama drpd without induce. bykkn doa utk baby sis.. smga smua urusan d prmudahkan

sis pun ...dha tekena..ank no 2 ...tunggu masa bersalin aduuu ...nak nangis pun tak dapat kluarr...

Bagi sy sakit 2kali masuk ubat drip punya😅tu pun laluan lambat buka tetuban pun dctr pecahkan..

masa doktor masuk kan ubat tu ..tarik nafas perlahan ...dha habis masuk ubat tu ..embus nafas ...

masyaAllah mula2 x rasa sis. lama2 awak akan rasa effect ubat tu. nama nya induce.. sakit teramat

saya pernah kena bersalin pksa ank kdua..sbb ada masalah air ketuban kurang..sakit jugak

Sakit..ikut la induce ka x induce mmg nk beranak ni sakit..x de yg x sakit contraction

4y trước

Ye betul

sakit😖 tapi semua sakit rsa nk bersalin akan hilang bila dah pgang baby🥰