36week 3day sakit senggugut

Sakit sengugut Dari semalam itu Kira tanda ke nak bersalin tapi xda pulak kluar cecair keputihan ke darah xda #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

itu namanya braxton hicks atau kontraksi palsu .. macam persediaan utk bersalin .. tapi kalau disertai dgn tanda2 lendir darah atau ketuban leaking kena alert ya

1y trước

salam sis dah bersalin ke time sakit MCM ni ?.sbb saya skrg merasakan nya.cuma saya keluar cecair putih kekuningan dgan kaki sakit