Sakit pinggang

Sakit pinggang blh sapu minyak angin x..dulu tnya nurse katanya kat perut je jgn..klu baring nk pusing mengering rasa skt atau sbb kurang minum susu#seriusnanya

3 Các câu trả lời

sis tdo guna bantal org pregnant tuu. beli je kat shopeee. bantal besar tuu maybe dlm rm60 lebih. lepas guna bantal tuu, alhamdulillah sy tak sakit pinggang dah. pastuuu bila pregnant bby mmg serap kalsium kte, kena minum susu. tp mcm sy, sy jenis tak boleh minum susu, jdi sy amik supplement calcium 😊

saya rasa tak minum susu pun salah satu faktornya. tp sy pun kerap sakit pinggang skrg, tp kalau terlalu sakit mmg saya urut sbb urat dah tegang sgt tp urut slow je sis and jgn pakai minyak panas. sy urut dkt blkg badan aje.

1y trước

*jgn pakai minyak panas terlalu byk…sy pakai balm berangin je

pinggang tu dekat dgn rahim kan? so xboleh.