Contraction tu rasa macam mana?

Sakit perut nak bersalin tu sakit yang macam mana? Sakit perut menyucuk ke? Pedih2 atau macam mana ya? Saya 39w6d hari ni. Sakit perut macam menyucuk2. Anak first saya memang tak reti rasa sakit tu macam mana. Takut terlambat ke hospital je ni Update: Saya dah selamat melahirkan baby girl pada 25/12/19. Ini post lama, saja taknak padam utk kenangan hehe thank you semua yang share pengalaman ❤

18 Các câu trả lời

Baby mengeras pon contraction. Rase senggugut pon ye

5y trước

sya dh msuk 38w..pernah skali ja rasa mcm sngugut msa kndungn 37w..skali tu ja..pastu xpernh rasa dh cuma asyik perut mngeras ja...contraction ke tu sis?..msa perut mngeras tu sakit tp sakit yg bleh tahan...sy cnfius nak kena g hospital ke tak sbb sy rasa sy bleh tahan lg...ke bhya kt bby klau xpegi...helpp😣

mcm sakit gastrik tapi double kick sakit dia😅

Memulas2 mcm kene sakit keracunan makanan

sama ke mcm sakit contraction masa gugur?

5y trước

Kalau sy x sama...sakit gugur sakit mencucuk yg amat sgt...

Sakit bawah perut atau sakit pinggan...

Rase mcm nak nak berak & sakit belakamh

Serentak dgn sakit belakang pinggang

Rasa perut memulas mulas 😅