Normal ke kalau sakit perut mcm sengugut di awal kehamilan? Kadang2 je bkn selalu

Sakit perut awal kehamilan

1 Trả lời

kalau bserta darah/spotting, xnormal. rest banyak2 k

2y trước

Hi sis, saya baru tahu saya pregnant 26/12/2022, lepas saya tahu saya pregnant perut saya rasa sakit mencucuk dan memulas padan bahagian bawah perut, kadang satu perut. Pastu 27/12/2022 saya spotting darah, sebab kan malam saya terus pergi klinik berdekatan tapi bila scan dr cakap kantung saya tak nampak lagi saya last period 11.11.22, kalau dalam kiraan dah 6 weeks tapi dr cakap mungkin saya awal lagi atau ikut clear blue pun 2-3, lepastu dia check bahagian bawah saya dia cakap memang ada darah tapi takde ketulan. Dia just pesan suruh monitar kalau ada pendarahan lanjut bermakna saya gugur and suruh pergi hospital. Tapi Alhamdullilah harini dah takde spotting cuma perut saya sakit. Still sakit. Tadi pergi hospital tapi sebab kan berjam saya kena sidai saya pun balik. Bila balik rumah saya noticed dekat bahagia panties saya ada macam darah hujung2 period, darah campur air mazi. Tak nampak macam spotting sebelum ni. Bila saya masukkan tangan saya, still ada darah tapi dia meleleh. Dia a