Adakah ini ciri-ciri kandungan luar rahim?

Sakit macam senggugut biasa. Keluar darah coklat dan bentuk macam jelly. Takde kantung keluar atau xperasan kantung ada keluar masa buang air kecil. Lepas keluar jelly tu sakit senggugut tu dah berkurang makin tiada. Adakah ini tanda gugur atau kandungan luar rahim?

3 Các câu trả lời

sy pernh mcm sis.. keluar spot dlm 4 hari .hari kelima tetiba ada darah mcm jelly.. masa tido tu tetiba rasa sakit yg amat.. segugut yg extra lagi dari period...masuk je tandas buka sluar terus kantung dgn janin kluar.. suami sy sempat tengok lagi.. terus pnggil mak mertua .. mintak sis takde ape la..

pg scan. tanda2 mcm tu semua boleh jadi. kandungan luar rahim, upt positive beta hcg positive tpi scan rahim x tebal n xde kantung. kalau rahim menebal mkna nya kandungan bru lagi.

Scan dlu