Sakit Contractiom

Sakit contraction same tak mcm senggugut..lepas kene selup dgn Dr tadi bukaan 2 cm..lepas tu sakit mcm senggugut je plus sakit pinggang#ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

sengugut mcm boleh tahan. contraction makin besar bukaan makin sakit. dn kita nk buat apa pon rasa xkena. rasa ada benda yg tengah tolak nk keluar

lg teruk dari senggugut sis, baring duduk semua serba xkena ... perut keras je , kadang bersegi segi perut