5/6/2020- 39W1D....belum turun tanda

Saje meluahkan kot ada senasib? Due date 11/6/2020, sampai hari ni belum keluar tanda. Masih selesa anak ni dalam perut. Puas blogwalking, baca previous posts ibu2 semua pasal pengalaman bersalin. ? Semalam check up, doc cakap belum ada bukaan. Kalau sampai EDD x bersalin lagi, doc bagi masa sampai 18/6/2020. 17/6/2020 dah kena warded. Semoga turun la tanda ni.

22 Các câu trả lời

Maaf crta ni agk snsitif, tpi nk kongsi tips yg sy tbaca nak cptkan bukaan, cubalah bersama dgn suami. InshaAllah, moga dipermudahkan.

4y trước

Xpe😊 insyaallah. Terima kasih utk tipsnya💜

Geng due date 11/6/2020, dah ada yg bersalin ke masuk hospital ke?😅 sy masih macam ni, baby sedap dalam perut lagi.

Me too 11/6, tp pngalman brslin sblm ni mmg mau genap 40weeks baru brsalin.. Tp sy 10/6 dah kna suru admit hosp huhuhu

4y trước

Semoga selamat semuanya😘

Kalu baby first biasa lambat. Sy buat exercise utk cpatkan brsalin tgk kt utube. Tepat2 edd jgk. Heheh

4y trước

Hehehehe 😌 ini pun sy cuba jugak😅

samelaa sis , due date 11/6 tapi babyy syok lagi duduk dalam . die tak hint langsung nak keluaa 😅 .

4y trước

Semoga dipermudahkan. Sy jenuh jugak ikut segala tips cepatkan bersalin, belum jugak keluar tandanya😅

Sy ank ptama n ketiga overdue,ank ke 2 btol2 due...nie ank ke 4 x thu lh...mcm rasa awl bsalin....

4y trước

Semoga dipermudahkan segala urusan😘

Sy 8/6 sis.... Stress Tak turun Tanda Pape..... Doakan sy bole? Harini bersalin gak

4y trước

Sudah 9.24pm 7/6... Beberapa jam sblm due date

Saya 19/8 cuma rasa sakit bhgian vagina je... Bila mlm xselesa nk tido

Pujuk bby, sy hritu pun tkda bukaan. Helok sehari sebelum edd dah trun tanda.

4y trước

Insyaallah sis, puas pujuk si kecik ni☺️

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y trước

Amin ya allah. Thank you sis💙💜