19weeks 3hari

Saja nak berkongsi sebab rasa ecited baby tendang dalam perut 🥰 ni pregnant kali ke 4 saya . Yang 1st gugur 2nd ectopic buang tiub belah kiri , ke3 gugur juga . Alhamdulillah kalini kandungan baik2 je 🤲🏻 doakan saya ye semoga selamat dan sihat sampai melahirkan . Aaminn 💜#firstmom

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Saya pon bru nie rasa nikmatnya tendangan bby sebelum nie mengalami keguguran tahun lepas msa baby 3 bulan .. Skrg ni dh 20w lebih.. Seronok bila dpt rsa tendangan baby nie.. Syukur, Alhamdulillah..

2y trước

Alhamdulillah

Sy xrasa ape2 lg... 19 weeks. Anak first

2y trước

Sama 19 w. Xrasa ape2 pun lg..