BF

Rupanya nak fully BF ni mencabar jg yaa. Lagi2 first time mummy mcm sy ?

1 Trả lời

Exactly.. 5hr jd mommy ni.. Bf mmg mencabar.. Nipple bengkak, luka, berdarah.. Pergh..dah terbagi bby 1x minun susu formula tp bby muntah.. So no choice.. Teruskn jg bf dgn guide nurse2.. Susu bengkak lagi.. Sdg tunggu eletric bf machine sampai.. X larat da pumping manually

5y trước

Sy bru 15hri..nipple mmg luka mula2 dulu. Tsentuh bju pn sakit. Tpaksa tahan sj. Skg dah ok sikit. Hrp dpt full bf jg la wpun mcabar..all the best for us!