Saya nak bertanya kalau ruam naik dekat muka badan n kepala mommy2 semua letak apa ya.. risau sy

RUAM BADAN

4 Các câu trả lời

Sye pkaii ni sis untk babyy..baby sye ruan susu..bercmpur ngn ruam peluh ke ape org pnggil tu..klau panas

sy sapu bedak sejuk..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya .aamiin

1y trước

1st puan dh try bwk anak g klnik jumpa doc?? tuk dptkn rawatan ..takut kena demam campak tp jika doc kata just ruam biasa puan blh try yg bedak sejuk..sbb dia bersifat menyejukkn bila panas...kalau dh try bedak sejuk xjalan try sapu aloe vera 100% dekat bdn n kepala..tu pun ok dia sejuk je.. kalau x ok juga...try g klnik pakar kulit tuk jumpa doc pakar kulit dptkn rawatan .mg anak puan cpt sembuh..aamiin..

lotion offspring

beli kt frmasi