Mom skrg sy sdh msuk 9w..tp 2 hr ni alahan sy berkurang..mcm biase je...normal ke mom...tlong jwab

4 Các câu trả lời

saya takde alahan pon wakk. kadang² pening mual jeee tapi tak selalu. lagi risau pregnancy saya okay ke tak tapi kena yakin semua okay je

3mo trước

y sis,,mesti berfikir positif...cma ad risau sikit sbb dlu prnh keguguran..trauma

mcm sy ada hari alahan xteruk boleh masak2 n makan. tpi ada hari, tgk makanan pun muntah. apatah lgi kalau terhidu.

3mo trước

sama lah. kadang macam bergilir harini boleh makan boleh masak. esoknya dari pagi sampai kemalam muntah je. makan minum keluar balik.

normal je awak. nikmatilah hari-hari tanpa alahan ni 🥰

3mo trước

blm buka buku pink lagi,time usia kdungan 7w5d sy scan kat klinik swasta..janin dh nmpk dh ad heartbeat..tp skrg usia kandungan dh 9w2d sy blm pegi scan lg

sy skrg 7w sis.. alhamdulillah xde alahan. pening je kdg2

3mo trước

tp diusia awal kandungan mmg xda alahan ke