Sy preggy msuk 5.5bulan,ketika buang air kecik sy cuci n ade ktulan darah,tp xbyk knpe ye,risau sy

2 Các câu trả lời

puan, kandungan yg normal & sihat takkan ada spotting/bleeding. jika berlaku mcm yg puan ckp ni, seeloknya terus ke klinik/emergency hospital biar mereka yg pakar check. kalau doc ckp ok baru boleh lega. puan risau kt dlm ni susah org tak boleh tolong. hanya pihak klinik/hospital je boleh pastikan puan ok atau tak.

Saya baru lalui beberapa hari lepas. Perut takda sakit tiba tiba esok pagi keluar lendir darah. Saya risau terus pergi scan. Alhamdulillah baby okay sihat and tiada abnormalities. Kalau mommy risau better pergi cek je. Jangan buat kerja berat tau.