Tekanan pulak rasa. Dr kata dinding rahim tebal . Upt +ve . Xtahu brpa minggu . Tah betul ke x prgnt

Risau takut benda lain je. Betul ke pregnant ni ? Dinding rahim tebal selalu brpa weeks? #ingintahu

4 Các câu trả lời

awal pregnant mmg dinding rahim menebal. utk implantation. kalau nak tahu berapa weeks, sis boleh kira hari 1st last period. contoh 1st day yg paling last period tu 6/6. so dah boleh kira dari situ. nak kira pun guna app je senang.

kira week last period mmg x valid.. dr cuma ckp 2minggu lg repeat scan.. risau la .. sbb sblum ni suspect cyst.. tnya dr, cyst dh xda. cuma nak tahu, adakah dinding rahim tebal tu pregnant ?

2y trước

ye saya pon nak tau juga updated terkini. .sebb sya macam awak. .masa lewat 4 hari ada keluar drah pekat warna coklat secalit 2 calit. .doc scan rahim tebal n upt kabur sangat. baru ni cek upt eh negative plk. siapa ada pengalam macm sya. mngndung ke tak, ikutkan doctor ada temujanji hujung bulan 12 ni. .rasa lemah tau utp negative,

dinding rahim mmg akan menebal start dari masa waktu subur utk persediaan implantation janin. kena scan utk tahu estimate berapa weeks

Bila last period sis