Pregnant 18 week kena covid

Risau kat baby saya dah vaksin siap ambik boaster lagi awal TAHUN ni. 2 Hari lepas demam, batuk, selsema dan sakit kepala. Semalam buat test rupanya covid. #firstbaby #worriedmom

2 Các câu trả lời

Sy pun kena.. bru je kluar wad.tp alhamdulillah smua ok.. just jaga mkn pantau suhu, mnum air kosong byk. Klw suhu tinggi mkn paracetamol.. sebiji shj .

In shaa allah takde apa2, jaga diri betul2, baby akan dpt antibodi Nanti~ semoga cepat sembuh 😄