Syukur. Journey breastfeeding.

Rezeki anak no.2 hero kali ni... alhamdulillah.. mood kena selalu happy untuk anak² awak semua ketika menyusu..yg bekerja..masa pumping rajin² tengok muka anak dalam phone..ingat yang indah².. hehe.. mkn sedap²..xyhla berdiet...lps 2 tahun nk diet..dietla..🤣 #breastfeeding #mommilk #HealthyBabyBoy

Syukur. Journey breastfeeding.
1 Trả lời

betul sis . tak bole stress nanti susu drop . makan tu takyah cakap laa , memang dah takde perkataan diet dah 😅

4y trước

ehhehe..ye btul... tepat skliii..hee