Pendarahan seperti haid

Result UPT positif dan Semalam sya mngalami pendarahan yg sedikit ..dan pda pagi ni darah semakin byk seakan2 period .. dan mnagalami skit pingang .. sdaka itu normal? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Các câu trả lời

Pendarahan masa pregnant x normal ye sis.. kalau awal2 lagi takut chemical pregnancy. Saya 10w bleeding tau2 gugur keluar kantung smua🥹

pg klinik utk checkup. bwk sekali pregnancy test tu. bleeding masa pregnant x normal. nak2 lgi kalau byk mcm period.

saya pregnant 3weeks..boleh tak consume vit c?

Better pergi klinik.

Tak normal sis..