SOAP

RESELLERS ARE WELCOME ?DITERGENT POWDER Ariel complete w/parfum (ACP) 65 pesos 1kg retail price 58 pesos min. 50kls repack 2000pesos min. 1sack loose ? DISHWASHING LIQUID 60 pesos 1L retail price Kalamansi Lemon Antibac ?FABRIC CONDITIONER 65pesos 1L retail price Antibac Garden bloom Sunrise Fresh ?WHITENING SOAP Kojiesan ? Original Scrap Soap 200 pesos 1kg retail price 190 pesos min. 5 kls 185 pesos min. 15 kls 180 pesos min. 25 kls & up per sack also available FOR MORE TRANSACTION JUST PM US☺️ OR LIKE MY FACEBOOK PAGE " KM COLLECTIONS"

SOAP
1 Trả lời

How?

5y trước

Message mo ko sa fb sis KISHIA MAE DELA PINA OR LIKE MY PAGE KM COLLECTION😉