Ubat batuk hurix

Reen dh 6 bulan , boleh ke minum ubat batuk ni ? Mummy2 siapa yg pernah minum please comment ye 🥺 tq

Ubat batuk hurix
2 Các câu trả lời

Saya batuk masa kena warded di Hospital Tunku Azizah 2 minggu lepas sbb sna terlalu sejuk. Walaupun kat sna batuk tapi doctor tak bagi ubt batuk pun sbb ubt batuk tak bagus utk baby. Sya just minum air banyak2, buat honey lemon and mkn omega utk cairkan kahak. Alhamdullilah dah tak batuk dah.

apa2 ubat kena tnya doc dlu .. sya batok sya pergi klinik minta ubat dri klinik je .. sbb kita x tau brapa dos yg kita perlukan .. so better jmpa doc dulu