7 weeks 3 days

Rase risau..malam td bleeding..xbyk pon.. dokter scan.. ckp kantung kosong..biase braoe weeks ye dah nampak janin ?

5 Các câu trả lời

Saya 4 weeks & mlm td ada kesan darah lepas buang air kecik tp dia tak mengalir. dia mcm keputihan yg ada tanda darah sikit. bleeding asak mcmana ye?

Ada yang senang nampak. Ada yang lambat. Jadi jangan risau. Kalau bleeding kne bedrest. Makan makanan berkhasiat. Nanti dua minggu lagi repeat scan.

Time bleeding tu darah colour ape sis..?? Sye bleeding brown colour... sekarang tengah preggy 6 week.. esuk baru nak gi doctor... nak pi cek..

Sy spotting dr 5w smpi 12w. Wktu tvs scan 5w nmpk kantung je. 8w bru nmpk baby n heartbeat. Kena bykkn rehat n bedrest.

4y trước

yeke.. risau jugak ni.. doakan sy selamat sehingga melahirkan bby yer...

Bykkan rest