Harini cukup 40weeks tapi masih takde tanda Contraction ada tak yg macam Saya ? 🥺

Rasa sedih pun ada hmmmm

19 Các câu trả lời

xpe sis nanti masa kt hospital da Kene seluk cek jln comfirm terus rasa contraction nyr sis mcm sy 🤭

Xpa sis asalkan bby dalam tu sihat ya,,banyak2 berjalan inshaAllah nnt turun tnda la tu

amiiin sis .. semoga Allah permudahkan urusan para2 ibu semua yg nk bersalin🤲🏻

tumpang tanya, normal org bersalin berapa minggu ye? 37minggu ke

2y trước

yaa...sbb 37 mggu tu baby dah betul2 cukup bulan,sda matang utk d lahirkan...tp tu laa...mggu kelahiran ni tak sama...ada yg awal dan ada yg lmbt smpai overdue...ikut badan kita masing2 jga dan ikut kehendak yg d atas☺

sy🙋🙋 arini dh 40w1d.. lngsung xda tanda..

semoga dipeemudahkan urusan puan bersalin

semoga dipermudahkan urusan bslin sis

esok check up sis dan sabar

saya 40 minggu 6 hari