39 mingggu 4 hari

Rasa sakit perut tapi sakit nya 30 mint sekali 15 mint sekali . Nak kena pergi hospital terus ke #firstbaby

2 Các câu trả lời

jika sekerap 5 minit puan blh g hsptl kadar segera .. kena tgk sekerap bagaimana .jika msih sm dlm 15 minit..15 minit... lepas tu 10 minit...puan pergi je hsptl tuk dptkn rawatan ... just monitor je tgk mcmne dr semasa ke semasa..dan tgk pkul brp ia brlaku..nnti doc akn tnye pkul brp berlaku dan berapa kerap trjadi . jika nk brsalin tenang puan blh try follow ig eja confinement helper very recomended..mana tw blh mmbntu puan tuk prepare bersalin.mana tw nnti blh brsalin tanpa koyakkan ke dr tips yg dia share.....mg dpmudahkan segalanya amiin..

Sila pergi sis. Kadang pintu dah bukak tau.