hai momy tlg saya.. saya takut sgt😔 tempat czer sy merah2 lepas tu keluar air sikit2 tapi tk bnyak

rasa pedih2 dah sakit dan ada keluar air sikit2 tempat czer tu normal tu tapi tk bnyak la lepas sy lap dah okay cuma risau takut apa2 boleh tlg tak sebab apa tu?ada ke jahitan nak terbuka?#firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Normal awak. Mmg mostly bersalin czer jadi mcm tu. Doc saya cakap tu air bisa keluar. Tapi kalau dia semakin membengkak, bernanah & berbau tu awak kena pergi klinik ye takut infection. Saya masa dah nak akhir2 pantang baru dia bengkak n keluar air. Basah jugak baju sbb air tu. Make sure lepas mandi terus keringkan ye tempat czer tu baru pakai seluar

1y trước

aah okay awak.. sy punya pun tak bau cuma membenkak sikit je