Stress kerja

Rasa nak berkongsi kat sini sebab tempat lain semua tak boleh🤣 sekarang kerja stress lah work overload dah bagitahu boss kita ni pregnant lagi ditambah kerja.. dahla first time mom to be.. kerja nak kena angkat barang berat kita ni baru 7 minggu pregnant🤧 bila luah dengan husband di suruhnya kita sabar tapi kita tak boleh nak sabar !😭 tak kerja takde duit nak bersalin apa semua nanti 😔

12 Các câu trả lời

Saya berhenti kerja terus sbb org tak faham kita ni mengandung tak boleh angkat berat huhu

2mo trước

Tapi diaorg seolah tak paham boss nampak je saya buat tapi takde cakap apa apa pun 😔 tahla tak tahu nak cakap mcm mana

tak larat jgk nk kerja tp xkerja nanti xde duit 😭

2mo trước

Betull tu 😔😭