Mual & Rasa nak pitam

Rasa mual tapi tak muntah, rasa nak pitam tu tanda preganant tak ye ? Suami saya pagi tadi rasa panas2 badannya lps berbuka tadi dia pula yang muntah. Saya masih loya2 tekak kepala pusing. Ada yang pernah ada pengalaman ?

3 Các câu trả lời

Mungkin masuk angin. Check urine sejurus sis bangun waktu pagi. Paling sesuai. Pastikan dengan suami samada dia betul2 pancut dalam miss v sis atau tidak ?

4y trước

Mungkinn...tq sis ♥️

Tanda2 tu tak semestinya bole jd masuk angin sbb puasa, da try cek upt ke sis.. smoga ada rezeki ya

4y trước

Semoga ada rezeki.. sama2

Sis buat upt la .. mane tahu rezeki preggy

4y trước

Due period saya 13hb mac haritu...delay banyak dah