33 w masih tak tahu mengeras macam mana?

Rasa mengeras mcm mana? Baby active sampai Bergegar perut n payudara#firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

kalau sy la kan,bila baby mengeras perut sy rasa ketat sgt. boleh rasa perut keras bila tekan. bila baring ketara sgt perut mengeras. sy boleh rasa baby mengeras seawal 18w. skrg dah 24w,bila rasa baby mengeras terus rasa nak terkencing

Rasa kulit area situ menegang. Silap silap boleh keluar stretch marks oo. Tapi biasanya tak lama, maybe 5 minit gitu. Baby saya rajin mengeras time saya lepas makan hihi