Mengandung 4week tp anak baru je 1y3m.. 🥺😢

Rasa bersalah dan sedih pulak bila dpt tau mengandung sbb baby tgh manja2 lagi..rasa tak ready pn ada

4 Các câu trả lời

Rezeki Puan dah. Apa yg Puan ada, kadang tu yg selalu diimpikan oleh org lain yg tak senasib dgn Puan. Yg penting, kena adil dalam beri kasih syg. Kena banyak belajar ilmu parenting. Nasihat buat diri sy jugak.☺️

Sy dapat tau pregnant anak lg seminggu nak masuk setahun. Memang rezeki alhamdullilah. Takpa manjakan dia & bakal adik tu sekali. Jgn down tau.

rezeki awak , takkan nak tolak kan. sementara tak keluar lagi ni, awak manjakan dia okay. nnt da keluar pun, awak still manjakan dia juga.

2y trước

😭 haaa lg sedih.. 😅

ank sya pun bru 1tn 5bln,bru cek td..sangkut...sma la apa yg saya rasa dgn puan..😅..