Ruam lampin ke

Punggung anak kena ruam lampin atau apa ek ? Da jumpa doc ,, dia kata alergic pampers. . da puas tukar pampers ,, dia hilang kejap pastu naik balik camni .. buntu da mak nk buat cmana . cream farmasi , da 3 4 jenis beli ,, 😔😔#bantujawab #diaper

Ruam lampin ke
1 Trả lời

penjagaan mcm mana? gap brp jam utk tuka diapers atau tggu penuh bru tuka? anak sy pun dlu cmni mmg ruam diapers, penjagaan kena rapi sikit, time tuka tuu klau x cuci bhgian kemaluan tu dekat singki, just lap2 je guna tisu basah, sesekali guna air suam utk elak bakteria, n biar seminit 2 bg betul2 kering .. bru pkai pempers, jgn letak krim or bedak apa2 dlu .. tgk dlm seminggu ada perubahan tak ..

1t trước

skg da gap 4 jam utk tukar pampers .. ok wak sy cuba .. trima kasih 🫰🏻