TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!

Psssst~ Jom kongsikan rahsia & pendapat anda bersama kami malam ni. Mungkin anda antara 5X Pemenang bertuah kali ini yang akan membawa pulang hadiah istimewa dari Kiss Mineral tau💋 Ikuti langkah mudah di bawah dan pastikan anda klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan serta komen jawapan anda berdasarkan soalan di bawah ini ya. Semoga berjaya semua😘 #KongsiJawapanDapatHadiah

TAP AFTER HOURS KOMEN & MENANG DARI KISS MINERAL!
81 Các câu trả lời

Hai.. saya jenis x pakai make up dan sampai sekarang x pandai bermake up hahaha suami jenis x kisah, dan lebih suka kalo x make up.. so, pendapat sy hal ni trpulang pada kita sendiri sbg suami isteri selesa ka x..😄

Yup sy suka kelihatan cantik di depan suami..antara yg paling saya jaga ada skincare sy bila kulit cntik n bersih natural face pon da cntik..just kite bg seri lg dgn lipbalm or blusher comel2 mcm tu☺️☺️☺️

Ya, berhias depan suami untuk menampakkan muka tidak kusam dan menaikan aura seri wajah bila depan suami. Sudah pasti suami suka. Walaupun penat kerja dirumah tapi masih menjaga keterampilan dan tarikan untuk suami

sya mmg suka memakai makeup or barang perhiasan dan bagimanan dgn pasangan sya , adakah dia suka atau x.? dan bgi pasangan sya dia suka tgk dan x menghalang sya dr memakai makeup or brg perhiasan

Saya memakai bedak baby biasa nipis sahaja dan wangian untuk tampak lebih berseri. Itupun suami dah suka.. Apa lagi kalau bersiap betul2 dengan make up dari KISS.. mesti akan lebih dihargai

Ya . Saya memakai makeup nipis untuk menambah tarikan kasih sayang terhadap pasangan . Lagipula pasangan saya suka belikan saya barang make up sebab dia tahu isterinya suka bermake up .

Bagi saya hias diri sangat penting untuk "date night". And yes, husband memang appreciate the afford & dia sangat suka, sebab dia pun clean shave, pakai bedak, deodorise..hehe

Bersihkan diri, pakai pakaian yg menaikkan suasana intim tu. Sy selalu sapu lotion seluruh badan, kdg2 ada makeup sikit2. 😄 Paling penting gosok gigi dulu la kan.. Hehehe. 😄

menghias dri sngat penting...sekaligus membuat penampilan kita mkin menarik di mata suami...dan ya..suami suka sngt..itu adalh salah satu cara untuk suami btmbh syang🤗

Ya saya memakai barang perhiasan ketika berhuhungan intim dengan suami, dan pasangan saya amat menyukai bau harum dan berpakaian dn brhias dengan menarik.. ❤️😍